Monthly Archives: May 2013

Expozitie masonica in Montpellier

Conferinte masonice si expozitie dedicata arhitecturii masonice din sec VIII pana in prezent. „De la ideal la real” este mottoul expozitiei masonice organizata de Marea Loja a Frantei in Montpellier. Expozitia s-a bucurat de un succes real, dupa prima editie organizata de Marea Loja a Frantei insumand peste 10000 de vizitatori. De la 1 iulie pana pe 27 iulie biblioteca centrala publica Émile Zola aduce plus de 300 documente, fotografii pe o suprafata de 400 m2.

Acest eveniment este sustinut de prestigiosul muzeu Fabre si organizat de catre comunitatea din Montpellier, împreună cu Muzeul de Marea Lojă a Franței și a organismelor ale Bibliotecii Centrale, care este una dintre cele mai mari din Franța.

Hristos a Inviat!

Cu ocazia sarbatorilor pascale Marele Maestru Il.Fr. Dr.Viorel Danacu si fratii MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI- Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice, transmit tuturor un gand de lumina, liniste, armonie si intelepciune. Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii lui Iisus!